CrowBunny heeft er voor gekozen om 10% van elke verkoop te doneren aan een goed doel, op deze manier kunnen wij ons steentje bijdragen aan een betere wereld voor mens en vooral dier.

Logo Vier Voeters rond.pngHet eerste goede doel waar CrowBunny voor heeft  gekozen is stichting Vier Voeters (Four Paws Foundation). Wij hebben voor deze stichting gekozen omdat wij volledig achter de projecten en campagnes staan waar zij zich op richten. Voornamelijk het redden van dieren uit verwaarlozing, misbruik en andere benarde omstandigheden kost veel tijd en geld. Met de donatie van 10% op al onze orders kunnen wij hopelijk een klein beetje bijdragen om vier voeters dit goede werk te laten voortzetten.

Je krijgt dankzij berichten op social-media en de nieuwsbrieven een goed inzicht in hun werkwijze en alle lopende projecten.
https://www.vier-voeters.nl

Wij zullen tot en met 31 oktober 2021 Vier Voeters steunen waarna wij een keuze gaan maken voor een ander goed doel, heb je een goede suggestie laat het ons weten!


 

Overige acties

Naast het standaard goede doel waarvoor wij de 10% van al onze verkopen doneren zullen wij ook andere acties ondernemen om geld etc. in te zamelen voor goede doelen of instellingen.

Kerstdonatie 2020

Voor de kerst van 2020 hebben we een inzameling gehouden om geld in te zamelen om snacks te kopen voor het asiel in Zuidwolde. We hebben met het bedrag (vegan) snacks besteld bij Vegavriend (welke zelf ook nog een riante donatie hebben gedaan) en deze langs gebracht voor de honden in het asiel.