Wild Rats Sanctuary - Stichting Rattenpootjes

Bij de aankoop van ons "All Life is Precious" shirt doneren wij 10% aan stichting Rattenpootjes voor de opvang van ratten!

Inmiddels is er een heel mooi bedrag van 40 euro overgemaakt!

Wild Rats Sanctuary Stichting Rattenpootjes is volledig gericht op het bieden van een veilig, permanent thuis aan (half)wilde ratten. Wij vangen wilde ratten op die verweesd zijn geraakt, gewond of verzwakt zijn. Volwassen ratten worden indien mogelijk na rehabilitatie weer uitgezet in het wild. Ratten die met de fles zijn grootgebracht en ratten met handicaps of een verslechterde gezondheid blijven in de opvang wonen. Ook enkele tamme ratten met bijzondere behoeftes verblijven permanent bij ons.

Wild Rats Sanctuary Stichting Rattenpootjes heeft als primair doel het bieden van een thuis aan wilde ratten die niet (meer) in het wild kunnen overleven. Met onze holistische benadering willen we aan de behoeftes van elk individueel dier tegemoet komen. Dit houdt in dat we ons altijd bezig houden met goede voeding, ruime huisvesting in een passende groep, verrijking, specialistische medische zorg en een stressvrije, prikkelarme omgeving.

Daarnaast maken we ons sterk voor het verbeteren van het imago van de wilde rat. Ten onrechte worden zij nog altijd bestempeld als verspreiders van ziektes; gevaarlijk en vies. We willen mensen graag kennis laten maken met de intelligente, gevoelige, empathische dieren die ratten werkelijk zijn. 

Kijk op hun website voor meer informatie of hoe je rechtstreeks kunt doneren!