Het verhaal achter CrowBunny

Crowbunny is een idee van ons, Michiel en Linda. Wij zijn sinds 2008 een koppel en wonen nabij Groningen in het noorden van Nederland. Wij zijn steeds meer bezig met bewust leven. Michiel was sinds zijn 17e vegetariër, samen zijn we inmiddels een aantal jaren overgestapt naar volledig veganistische leefstijl. Daarnaast zijn we steeds meer bezig met eco-friendly leven, hergebruik en klimaat. Deze thema's zien jullie ook terug in onze ontwerpen. Aangezien wij beiden houden van tekenen en ontwerpen en creatief zijn, is het idee voor een webshop, met shirts met daarop serieuze boodschappen met een grappige ondertoon, geboren. Door de situatie van 2020 waar we veel thuis waren, hebben wij veel energie en tijd kunnen steken in het opstarten van Crowbunny. Ons streven is om elke paar maanden een aantal nieuwe ontwerpen beschikbaar te stellen. Wij hebben nog ideeën genoeg. 

Naast Crowbunny werken wij beiden nog in een heel andere tak. Linda is fractiemedewerker bij de Partij voor de Dieren gemeente Groningen en klachtenfunctionaris in de verslavingszorg en Michiel is programmeur van webapplicaties en vrijwilliger bij het dierenasiel op de hondenafdeling en vrijwillig grafisch ontwerper bij Bite Back. Wij hebben twee honden, twee katten, 9 cavia's en kippen. Beiden hebben wij allerlei hobby's zoals schilderen, timmeren, planten, natuur, muziek. Linda houdt van de retro/vintage stijl. Michiel zijn smaak is meer metal/comic. Deze invloeden vind je ook een beetje terug in onze ontwerpen.

CrowBunny

CrowBunny heeft twee kanten. Aan de ene kant Fun & Friendly en aan de andere kant Bleak & Angry. De keuze van bewuster leven gaat aan de ene kant over liefde, vrede, gelijkwaardigheid. Maar aan de andere kant zie je ook de negativiteit en gruwelen van de wereld. Om deze beide kanten te belichten, hebben we qua dieren ook een yin en yang gekozen. De 'Crow' en de 'Bunny.'

 

 

Steun de goede doelen

Om ook echt wat bij te dragen aan een betere wereld en niet alleen door de boodschap te verspreiden, doneren wij met CrowBunny een deel van de winst aan goede doelen. Wij kiezen per termijn een goed doel welke gesteund gaat worden. Zo draagt het kopen van een shirt bij aan het realiseren van een betere wereld! Lees hier meer over de goede doelen waar wij aan doneren. Wij hebben momenteel de mogelijkheid om 10% van alle orders te doneren aan het goede doel, de rest zal worden gebruikt om ons merk te laten groeien, meer aanbod creëren en advertenties. Hoe meer wij uiteindelijk verkopen hoe meer wij kunnen doneren.