Verzenden van je bestelling

Bij een bestelling boven een bepaald bedrag zijn er geen verzendkosten, dit zijn:

 • Bedrag boven de 100 euro in Nederland, België, Duitsland
 • Bedrag boven de 150 euro voor alle overige landen.


Voor alle overige bestellingen geldt het volgende overzicht:

 • Nederland
  Verzenden via PostNL, de kosten hiervan zijn € 4,50.

  Bij het bestellen van kleine producten zoals de accessoires of stickers heb je ook de optie om te versturen via briefpost, dit kost dan afhankelijk van het gewicht een aantal postzegels maar is vaak wel goedkoper dan pakketpost. Wij kunnen hierbij echter geen Track & Trace geven!

 • België
  Verzenden via DHL, de kosten hiervoor zijn € 9,00.

 • Duitsland
  Verzenden via DHL, de kosten hiervoor zijn: € 9,00.
 • Luxemburg
  Verzenden via DHL, de kosten hiervoor zijn: € 12,00.
 • Frankrijk
  Verzenden via DHL, de kosten hiervoor zijn: € 14,00.

 • We hopen deze lijst snel verder te kunnen uitbreiden

Zodra je pakketje in verstuurd met Track & Trace ontvang je een e-mail met meer informatie over de levering.
Pre-orders worden verstuurd zodra deze leverbaar zijn en verstuurd kunnen worden.

Wij doen ons best om alle bestellingen binnen één week naar je toe te versturen, het kan echter door omstandigheden voorkomen dat het iets langer duurt, mocht je hier vragen over hebben neem dan contact met ons op via de manieren genoemd op de contact pagina. Als het ons niet lukt om iets binnen een week te versturen zullen wij contact met jou opnemen of dit voorafgaand op de website vermelden.

Ophalen bij CrowBunny

Mocht je in de mogelijkheid zijn om je bestelling zelf op te komen halen in Garmerwolde (vlakbij Groningen) dan kan dit ook. Je kunt hiervoor kiezen bij het afronden van je bestelling. Neem even contact met ons op wanneer je verwacht langs te komen en wij zorgen dat alles voor je klaar ligt!

 

Een product retour sturen

Jij hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je daarna nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je eigen huis naar ons zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je gekozen vervoerder.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht en je je pakket wil retourneren, zal het product met alle geleverde toebehoren, ongedragen, ongewassen en schoon en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Als je een artikel retour wilt sturen neem dan contact met ons op via het contactformulier op de contact pagina en kies onderwerp "Retouraanvraag" wij zullen je daarna voorzien van een retourformulier welke ingevuld kan worden en waarmee je je producten kunt retourneren.

CrowBunny is niet verantwoordelijk voor fouten tijdens het retour sturen van producten daarnaast zullen wij pakketten waar extra kosten voor worden gerekend niet aan kunnen nemen en zal de betreffende retour worden geannuleerd. Let er daarom goed op dat je de retourzending op een correcte manier naar ons opstuurt! 

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.