Heb je een creatief idee of uitgewerkt design, goed dierendoel of ben je op zoek naar duurzame merchandise voor jouw organisatie of stichting? Neem contact met ons op, want wij staan altijd open voor een nieuwe samenwerking! Samen krijg je nieuwe inzichten en kunnen we de krachten bundelen! Stuur ons een appje of neem contact op via het contactformulier. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen!

 

Verkooppunt Groningen

Sinds de zomer van 2022 vind je een selectie van onze producten in de prachtige Vegan Deli van Vegan Keuken te Appingedam!
Je vindt de Deli aan de Dijkstraat 51 in Appingedam

Partners

CrowBunny levert zijn producten op de meest dier- en milieuvriendelijke manier mogelijk, hierdoor zijn al onze producten Vegan friendly en duurzaam. Om dit te kunnen bewerkstelligen hebben wij uiteraard partners nodig die ons kunnen helpen bij het realiseren van onze producten. Wij werken voornamelijk samen met lokale bedrijven waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

D-T Print is sinds dag 1 onze partner voor het leveren van de shirts met unieke CrowBunny designs.
Meer informatie vind je op: www.d-tprint.nl
Alle producten van CrowBunny zijn Vegan Friendly en worden zo duurzaam mogelijk geproduceerd en geleverd. Om deze reden hebben wij gekozen om samen te werken met een lokale drukkerij. D-T Print biedt ons de mogelijkheid om doormiddel van Bio-katoenen shirts en GOTS gecertificeerde inkten shirts te produceren  die volledig voldoen aan onze eisen.

Nemdes is onze partner voor de premium stickers en overig reclamewerk.
Meer informatie vind je op:
www.nemdes.nl
Over onze samenwerking schrijven zij: Enige tijd geleden zijn we door CrowBunny gevraagd of we ook stickers kunnen maken. ‘Jazeker’ was het antwoord, we doen niet anders dan het printen van stickerwerk. Maar de vraag of we ook VEGAN stickers in ons assortiment hebben, daarvoor moest ik toch wat meer info hebben. ‘We willen graag stickers laten printen die gemaakt zijn met in acht neming van onze doelstelling’. Wat gek, die vraag heb ik nog nooit gehad. Met dit in het achterhoofd zijn we onze leveranciers eens gaan bellen en mailen. Het blijkt dat niemand zich druk maakt over de ingrediënten die in onze producten zijn verwerkt. Bijzonder, we werken elke dag met producten waar we eigenlijk de samenstelling niet eens van weten. Nu weet ik globaal wel hoe een folie wordt gemaakt, vroeger en nu. Vroeger werd er beendermeel gebruikt in de lijm, dit is achterhaald en niet meer nodig (maar niet verboden). Nadat we de resultaten binnen gekregen hadden was het geruststellend maar ook zorgwekkend. Bij in ca. 95% waren er aantoonbaar geen dierlijke ‘resten’ verwerkt, de overige 5% van ‘onze’ producten wist men het niet zeker. ‘We gaan er vanuit dat dit vrij is van dierlijke bestandsdelen’ was het antwoord van Avery Labs in Amerika. Een folie wordt gemaakt op basis van wel meer dan 20 grondstoffen waarbij elke grondstof ook weer gemaakt wordt op een basis enz. Interessante materie, last om een vinger achter te krijgen blijkt. We kunnen dus concluderen dat het een Vegan Friendly product is en sinds we de andere foliën afgestoten hebben kunnen we zelfs zeggen dat onze producten Vegan zijn. Hoe mooi is dat. Onze samenwerking met CrowBunny heeft onze kijk op producten veranderd, dat zou eigenlijk iedereen eens moeten doen.